Retour

Retourprocedure


Toch niet helemaal tevreden? Geen probleem, met uitzondering van voedingswaren en gepersonaliseerde artikelen kan je ons je bestelling terugzenden binnen een termijn van 14 (veertien) kalenderdagen na ontvangst. De artikelen dienen in ongebruikte en onbeschadigde staat terugbezorgd te worden. Wil je een bestelling retourneren, volg dan onderstaande stappen:


1. Stuur ons een mail met vermelding van het ordernummer en de mededeling dat je (een deel van) de bestelling graag wilt retourneren.


2.Je ontvangt een antwoord binnen de twee werkdagen. Indien de termijn van veertien dagen niet is verstreken en indien het niet om artikelen gaat die van het retourrecht zijn uitgesloten (gepersonaliseerde artikelen en voedingswaren), zal de retourzending altijd worden goedgekeurd. Je hoeft geen reden op te geven om artikelen te retourneren.


3. Zorg ervoor dat de artikelen goed ingepakt worden en dat de doos goed dichtgekleefd is. Je bent zelf verantwoordelijk voor de zending vanaf het moment dat ze bij jou vertrekt, tot het moment dat wij ze in goede staat ontvangen. De kosten voor de retourzending draag je als klant zelf.


4. Van zodra we het pakket in goede staat hebben ontvangen, brengen we je daarvan op de hoogte en storten we het betaalde bedrag terug.